ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ

 




ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ.ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ , ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ‘’ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ , ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 0,006%..
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ 2013 ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟ ‘’ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΡΥΠΩΝ’’ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 146 ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 141 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ.

ΠΗΓΗ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ

 ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

  • ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΩ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ...
  • ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.


    ΠΗΓΗ

ΚΕΘΕΑ: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

 ΚΕΘΕΑ: Ένα κέντρο πρόληψης και θεραπείας εξαρτημένων ατόμων με τεράστια κοινωνική προσφορά στη χώρα μας και απτά αποτελέσματα τις τελευταίες 4 δεκαετίες.
 


 

Η κυβέρνηση έχοντας ήδη σε πρώτο βαθμό υποβαθμίσει το ρόλο του, αντικαθιστώντας το 2019 πραξικοπηματικά, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, το άμισθο και εκλεγμένο Διοικητικό του Συμβούλιο με ένα κομματικά διορισμένο, επιχειρεί σήμερα να  αλλοιώσει εντελώς το χαρακτήρα του, στερώντας έτσι ουσιαστικά από την ελληνική κοινωνία την  απρόσκοπτη παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του.

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση δημοσίεσης στο ιστολόγιο των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ του συλλόγου εργαζομένων ΚΕΘΕΑ με  τίτλο "THE END"

Αφορμή το προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης  Μητσοτάκη που
αφορά το χαρακτήρα και τον τρόπο λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σύλλογο εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο:

  • Έχει συνταχθεί από μία επιτροπή η οποία φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει ή αγνοεί συνειδητά το χαρακτήρα του οργανισμού και του θεραπευτικού του μοντέλου και της 38χρονης λειτουργίας του.
  • Υπερβαίνει κατά πολύ την αρμοδιότητα της επιτροπής η οποία, σύμφωνα με την ΠΝΠ, θα έφερνε πρόταση για κανονισμό λειτουργίας και όχι ένα συνολικό σχέδιο αλλαγής του χαρακτήρα του.
  • Έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας, κατά την έγκριση της ΠΝΠ από τη βουλή, για αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση του ΚΕΘΕΑ, για σεβασμό στην θεραπευτική του πρόταση, για σεβασμό στα μέλη και τους εργαζόμενους, για άμισθο Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Έρχεται μετά από ενάμιση χρόνο «διεργασίας» της επιτροπής – η οποία επέλεξε να το επικοινωνήσει με τη μορφή ανακοίνωσης – με 7 μόνο εργαζόμενους, χωρίς καμία περαιτέρω διαβούλευση και να το θέτει αυτή τη στιγμή σε μία προσχηματική διαβούλευση 10 ημερών, επί της συγκεκριμένης «κατασκευής» πριν πάρει το δρόμο του για επικυρωτικές αποφάσεις.
  • Έρχεται να εφαρμόσει ένα καθόλα αναχρονιστικό οργανωτικό σχήμα, με διαδικασίες υπερσυγκέντρωσης εξουσιών και λήψης αποφάσεων σε ένα διορισμένο από την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία Δ/Σ, χωρίς να λαμβάνει  υπόψη του ούτε πιο επίκαιρα, ευέλικτα και συμμετοχικά οργανογραμματικά σχήματα οργανισμών υγείας από τη διεθνή εμπειρία, ούτε τις σύγχρονες κατευθύνσεις της κοινωνικής ψυχικής υγείας και των εφαρμογών της.
  • Έρχεται να αλλάξει εκ βάθρων τις διαδικασίες παρέμβασης και θεραπείας του φορέα-το μοντέλο- εισάγοντας ένα ριζικά διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της θεραπείας. Οι αλλαγές των όρων κλειδιών της προσέγγισης, η απουσία της έννοιας της θεραπευτικής κοινότητας, οι αναφορές σε ξενώνες φιλοξενίας, οι αναφορές σε πολυδύναμα κέντρα συγκέντρωσης ανθρώπων ανεξάρτητα από την ηλικία, τα ατομικά χαρακτηριστικά, το είδος εξαρτητικής συμπεριφοράς, η απουσία της έννοιας της θεραπείας ως ζητούμενο αλλά της αποκατάστασης και η έμφαση στη μείωση βλάβης, η απουσία συμμετοχικών διαδικασιών των μελών και του προσωπικού είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της προσέγγισης. Η «νέα» προσέγγιση, σημειωτέον, δε βασίζεται πλέον στην εμπειρία του ΚΕΘΕΑ από την πολύχρονη λειτουργία του, δε βασίζεται στον εμπλουτισμό της πρότασης με νέα εργαλεία από τη διεθνή βιβλιογραφία και τις καλές πρακτικές, δεν παραπέμπει με ειλικρινή τρόπο σε άλλα ελληνικά και διεθνή μοντέλα προσέγγισης της εξάρτησης, αλλά «προτείνει» ένα τρόπο διοίκησης των εργαζομένων και οργάνωσης των παρεμβάσεων με στόχο τον περιορισμό της ευθύνης των συμμετεχόντων, τον ετεροκαθορισμό της μεθοδολογίας και την αναγωγή σε κέντρα εγγραφής μελών με στόχο τη δια βίου αύξηση των αριθμών χωρίς έμφαση στο βάθος της παρέμβασης.
  • Έρχεται να εγκαθιδρύσει ένα πλαίσιο δικαιοδοσίας και ελέγχου, έναν κανονισμό εργασίας με πρωτοφανή έμφαση σε ελεγκτικές/«ποινικές» διαδικασίες και όχι συνεργατικές/διοικητικές. Η Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία αποτελούσε μοναδικό θεσμό σε επίπεδο αντίστοιχων οργανισμών και εγγυόταν τον έλεγχο δεοντολογικών συμπεριφορών και αποφάσεων, μετατρέπεται σε όργανο επιβολής κυρώσεων, από μία διορισμένη επί της ουσίας επιτροπή. Οι εργασιακές σχέσεις παύουν να ορίζονται από ελεύθερες διαπραγματεύσεις και Συλλογικές Συμβάσεις αλλά από νόμους που εισηγείται αποκλειστικά το ετεροκαθοριζόμενο ΔΣ. Η Γενική συνέλευση από όργανο συμμετοχής και αποφάσεων, έστω και αποκλειστικά για το θεραπευτικό μοντέλο σύμφωνα με την ΠΝΠ, μετατρέπεται σε όργανο που αποφαίνεται, επικυρώνει το στρατηγικό σχεδιασμό της διοίκησης και διατυπώνει γνώμη για τα θέματα που της τίθενται υπόψη από το ΔΣ.
  • Συντάχθηκε αγνοώντας καθ’ ολοκληρία τις ανάγκες και εμπειρίες των ανθρώπων που αποτελούν όλα αυτά τα χρόνια τον πυρήνα του ΚΕΘΕΑ: του προσωπικού, των μελών, των γονέων, των Συλλόγων Οικογένειας και εθελοντών, αλλά και των φίλων και των διεθνών επιστημονικών επιτροπών και επαγγελματιών στο χώρο. Δεν αναγνωρίζει ανθρώπους που ζητούν απεξάρτηση αλλά πελάτες, δε βλέπει επαγγελματίες που προσάρμοσαν ολόκληρη τη ζωή τους στο έργο τους αλλά κλασικούς δημοσίους υπαλλήλους που δεν πρέπει να έχουν λόγο για το αντικείμενο εργασίας τους, δεν αναγνωρίζει επιστήμονες αλλά διοικητικούς υπαλλήλους, δεν αναγνωρίζει απόφοιτους αλλά ανειδίκευτους.

Σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ αλλά και και τη  διαδικασία "διαβούλευσης" που επιδιώκει η κυβέρνηση ο σύλλογος απαντά: "Αυτό που φέρνετε προς «διαβούλευση» είναι ένα άλλο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας, είναι μια πρόταση για τη διαχείριση και όχι για τη θεραπεία των μελών μας. Και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να μπει σε διαβούλευση από εμάς. Ωστόσο, αν τελικά το προωθήσετε για επικύρωση, κάντε μας τουλάχιστον αυτή την τελευταία χάρη, έτσι για να πείτε ότι σε κάτι έχετε τη συναίνεσή μας. Μην το ονομάσετε ΚΕΘΕΑ, δεν αξίζει στην ιστορία και το έργο του ΚΕΘΕΑ αυτό το περιεχόμενο."

Και η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει:

 Ως εκ τούτου, το Προσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί. Πραγματικός και δημοκρατικός διάλογος υπάρχει μόνο όταν εμπλέκονται ουσιαστικά σε αυτόν οι άνθρωποι που συναποτελούν τον πυρήνα του ΚΕΘΕΑ (εργαζόμενοι, Σύλλογοι Οικογένειας, μέλη Επανεντάξεων, επίτιμα μέλη ΔΣ ΚΕΘΕΑ), η ίδια η κοινωνία και όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς της, για την επίλυση του προβλήματος που η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει, προτάσσοντας μικροπολιτική και ιδεοληψίες. Στο πλαίσιο του διαλόγου αυτού, επιβάλλεται η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΚΕΘΕΑ ως το ανώτατο αποφασιστικό όργανο σύμφωνα με το νόμο και το πάγωμα κάθε απόφασης μέχρι τη σύγκλησή της.

ΠΗΓΗ:  unionkethea.org 

 https://dimitrisalampanos-esy.blogspot.com/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε5 12/4/2021

 




 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ
ΑΠΟ 12-04-2021 ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (13-04-21)
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 23-04-21
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΦΑ
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΩ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΑΩ


 

ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ! ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Στο Βατικανό κρυμμένη όλη η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία! Εκεί βρίσκονται και όλα τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης; BINTEO
..............................................................................................

Ο όρος μύθος που έχει μεγάλη διαφορά από το παραμύθι είναι μία αλήθεια κρυμμένη και κωδικοποιημένη ώστε να παραμείνει αναλλοίωτη στα χρόνια και να μην είναι εύκολο να μαθευτεί σε όσους δεν πρέπει.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα που δείχνουν το πόσο σημαντικός ήταν ο Αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ότι στα πανεπιστήμια πλέον αρχίζουν και κάνουν μελέτες στηριζόμενοι σε ελληνικά συγγράμματα.

Επίσης μετά την αυτοκρατορία του Ναπολέοντα ο οποίος αφού κατέκτησε την Ιταλία μπήκε στις στοές του Βατικανού ανακαλύπτοντας χιλιάδες αρχαία ελληνικά βιβλία που δεν είχαν βγει ποτέ στην επιφάνεια, πολλά από αυτά μεταφέρθηκαν στην Γαλλία για να μελετηθούν από ερευνητές αλλά όταν η Ιταλία ξανά έγινε κράτος, το Βατικανό ζήτησε δικαστικά να επιστραφούν τα βιβλία πίσω τα οποία και τα ξανά κλείδωσαν στην βιβλιοθήκη του Βατικανού χωρίς να μπορεί όλα αυτά τα χρόνια κανένας ερευνητής να τα μελετήσει.

Δεκάδες σενάρια έχουν πυροδοτηθεί σχετικά με τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν.
Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ.

Τα αρχαία συγγράμματα με τα μεγάλα μυστικά

Δεκάδες χιλιόμετρα κάτω από τη γη εκτείνονται οι τεράστιες βιβλιοθήκες του Βατικανού, που φέρονται να περιέχουν έναν αμύθητο θησαυρό αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, πως ανάμεσα στα βιβλία του φιλοξενούνται σε αυτές ότι υπάρχουν αρχαία συγγράμματα που θεωρούνται χαμένα ή έστω παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό.
Κείμενα που αν ποτέ δοθούν στη δημοσιότητα θα αποκαλύψουν μυστικά και αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα την ιστορία της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε.
.
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

Η Αλεξάνδρεια, χτισμένη στην μεσογειακή παραλία της Αιγύπτου, κοντά στις εκβολές του Νείλου, ήταν από τις μεγαλύτερες πόλεις του αρχαίου κόσμου.
Ιδρύθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο την άνοιξη του 331 π.Χ. και για χίλια περίπου έτη, ως το έτος 641 μ.Χ που κατακτήθηκε από τους Άραβες, υπήρξε η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της Μεσογείου, ή οποία ως αφεγγής φάρος σκόρπισε σε όλο τον κόσμο την υλική και την πνευματική της λάμψη. Για τον λόγο αυτόν δικαίως οι συγγραφείς την ονόμαζαν «Πρώτη», «Κορυφή των πόλεων», και «Ενδοξοτάτη».
.
Από τους ανείπωτους θησαυρούς που φυλάσσονται στα θησαυροφυλάκια του μέχρι και τα ερμητικά κείμενα που δεν πρέπει με τίποτα να αντικρίσει η χριστιανοσύνη, το ανεξάρτητο ιερό κρατίδιο της Ρώμης φροντίζει να κρατά τα μυστικά του πίσω από κλειστές και τριπλοαμπαρωμένες πόρτες.
.
Ένα από τα πιο απαγορευμένα και μυστηριώδη μέρη του κόσμου είναι τα αρχεία του Βατικανού.

Αποτελείται από περίπου από 53 χιλιόμετρα από δαιδαλώδεις διαδρόμους γεμάτους ράφια με αμέτρητες σειρές από κείμενα , βιβλία και περγαμηνές. Που κυμαίνονται από τα πιο σύγχρονα μέχρι και 12 αιώνες πίσω.
Το μυστήριο και η ίντριγκα είναι σύμφυτα θα έλεγε κανείς στην ιστορία της Αγίας Έδρας, με τα χρονικά της ανά τους αιώνες να είναι τουλάχιστον σκοτεινά. Ο κόσμος θα αναρωτιέται διαχρονικά τι είναι αυτό που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από δημόσια θέα οι ιερατικές αρχές του Βατικανού, ένα μέρος εξάλλου που αποτελεί το Άγιο Δισκοπότηρο κάθε συνωμοσιολόγου που σέβεται τον εαυτό του. Από τους ανείπωτους θησαυρούς που φυλάσσονται στα θησαυροφυλάκια του μέχρι και τα ερμητικά κείμενα που δεν πρέπει με τίποτα να αντικρίσει η χριστιανοσύνη, το ανεξάρτητο ιερό κρατίδιο της Ρώμης φροντίζει να κρατά τα μυστικά του πίσω από κλειστές και τριπλοαμπαρωμένες πόρτες. Την ώρα που κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι σκοτεινό φυλάσσεται εκεί μέσα, όσα επιβεβαιωμένα έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας αρκούν για να ταξιδέψουν το μυαλό σε άλλες εποχές και να κάνουν τους μελετητές να τα χάσουν. Αυτό είναι το σκοτεινό και καλά προστατευμένο Βατικανό.


ΒΑΤΙΚΑΝΟ: Η Έδρα της αγάπης με τις αμπαρωμένες πόρτες
( 17:22 )

Δολοφονία Καραϊβάζ.

 


Δολοφονία Καραϊβάζ.

1) Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του http://www.bloko.gr/

2) Είχε αναρτήσει την 1/4/2021 άρθρο με θέμα "Νέο σοκ! Διέθεταν την ασφάλεια μαμούθ σε κατηγορούμενο για απάτες - Πώς εκβιάζονταν και οι αστυνομικοί. Στο άρθρο αναφέρει για «ασφάλεια μαμούθ » σε κατηγορούμενο για απάτες με εταιρεία τηλεπώλησης ακριβών κινητών τηλεφώνων. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.bloko.gr/2021/04/blog-post_16.html και εδώ περισσότερα: https://www.kathimerini.gr/.../menios-foyrthiotis-i.../

3) Σε βάρος του υψηλού φυλασσόμενου έχουν υποβληθεί τους τελευταίους μήνες, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι, 4 μηνύσεις από πολίτες που υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν!

4) Το Ειδικό σώμα φύλαξης προσώπων και μεικτά σχήματα με ιδιωτικές εταιρείες που θα φέρει με νόμο ο Χρυσοχοΐδης είναι μάλλον εκτός θέματος επί του παρόντος! http://www.bloko.gr/2021/04/blog-post_9.html

ΠΗΓΗ: /facebook/Δημήτρης Αλεξανδράκης
alexandrosoikonomoug.blogspot.com/


ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2870 ΤΟΥ 1922 ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ

 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2870 ΤΟΥ 1922 ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2870 ΤΟΥ 1922 ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ 

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ , ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΟΙΩΝ ΕΑΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ Η ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

ΠΗΓΗ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΗΛ 693 242 1983

email : charalampousa9@gmail.com

(Α' ΜΕΡΟΣ) Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ: Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ 1827 ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ.


 ΠΗΓΗ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

 

 


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ
 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

 

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

 

ΤΩΡΑ ΚΥΠΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

 

ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ Ή ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ. 

 

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΥΠΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ.

 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.

 

ΕΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΙΩΝ (Ε.ΣΥ.ΚΥΠΡΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟ: 99579756, 9926215   ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 99514888, 99536808

ΓΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: 99646930, 99017664   ΓΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ: 99548813  

ΓΙΑ ΠΑΦΟ: 99655818

 

ΤΗΛ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

 

ΕΛΛΑΔΑ: +306943570837        ΑΓΓΛΙΑ:+447801476041 

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:+ 61401617897    ΑΜΕΡΙΚΗ:+16464642501 

ΚΑΝΑΔΑΣ: +14033072376       ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ:+352621761404

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:+491714261045     ΒΕΛΓΙΟ:+32488934361

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: +31642070760 

ΠΗΓΗ 

https://esylemesou1.blogspot.com/2021/02/pagkypriokalesmaellinonsyneleusiskyprou.html

ΠΗΓΗ

https://atthis72.blogspot.com/ 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ…

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ…..

Σκοτάδι είχε αρχίσει να απλώνεται πάνω από τη Γη του Φωτός. Ένα μαύρο πέπλο , που αιώνες τώρα ύφαιναν οι έχθροί του Ελληνισμού. Το είχαν κεντήσει με κλωστές ψεύδους και άσβεστου μίσους και είχαν χαράξει επάνω του ανεξίτηλα σχέδια με σκηνές δόλου και υποκρισίας . …Και το ‘φτιαξαν τόσο πυκνό , ώστε να μην μπορεί να περάσει καμιά αχτίνα φωτός και ξυπνήσει τους κοιμισμένους ραγιάδες….
Αυτοί οι εχθροί , αυτές οι υφάντρες του απόλυτου κακού, βρίσκονταν ήδη στην τελευταία σειρά του σχεδίου τους, όταν έφτασε εκείνος …. Ακριβώς την ώρα που έπρεπε, ώστε να μην στερεωθεί το “πέπλο ” τους…. Κοίταξε τις υφάντρες με βλέμμα που δεν διαπραγματευόταν τίποτα και είπε :
” Θα σας λιώσω… Θα σας βάλω να γονατίσετε μπροστά σ’ αυτούς που κοροϊδέψατε αιώνες τώρα…. Τί κάνατε μωρέ στη Φυλή μου? Στα αδέρφια μου? Τί έχετε κάνει στο Γένος μου?”

Κι αμέσως μετά κοίταξε με σίγουρο κι αποφασισμένο βλέμμα τα πλανεμένα του αδέλφια…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

 

<< Τι πάθατε μωρέ Έλληνες? Πού είναι η περηφάνεια σας? Που είναι η τιμή στους προγόνους σας? Γιατί σκύψατε το κεφάλι ως τη γη ? Εσύ, βρε Έλληνα , που έδωσες όλη τη γνώση στον πλανήτη , όλες τις επιστήμες και τα πολιτεύματα , εσύ που δημιούργησες τη Δημοκρατία γιατί τώρα σώπασες μπρος σε τόσες αδικίες? Εσύ που υπερασπιζόσουνα πάντα το Δίκαιο ??? Τους τα έδειξες όλα… δεν κράτησες τίποτα μόνο για σένα… κι αυτοί δες πως σου το ανταπέδωσαν….
Σου έκρυψαν τον πλούτο σου , το χρυσό των προγόνων σου αφού πρώτα σου τον έκλεψαν….
Σου πετσόκοψαν και διαστρέβλωσαν τη γλώσσα και την ιστορία σου , για να μη μάθεις ποτέ ΠΟΙΟΣ είσαι….. από ΠΟΥ ήρθες και με ποιον ΣΚΟΠΟ….
Είχες όλους τους κώδικες και τη γνώση αλλά όλα τα κράτησαν δικά τους , στα έκλεψαν και τα έκρυψαν πίσω από τα βρώμικα ιερατεία τους, αυτά που με φόβο Θεού κι εξορία στο πυρ το αιώνιο ,σε κράταγαν με το κεφάλι σκυμμένο στη γη….
Σου είπαν πως από χώμα έγινες κι εκεί θα καταλήξεις , για να μη σηκώσεις ποτέ ψηλά το κεφάλι…
Σε φοβέριξαν να μην επιδιώκεις την Αφθονία και τον Πλούτο , γιατί μέσα στη μιζέρια και τη στέρηση θα ήσουν πιο ευάλωτος για εκείνους…
Σου ζήτησαν να μην αντιδράς ακόμη και στα χαστούκια και να μην ψάχνεις την αλήθεια , γιατί έτσι τους βόλευε..
Σ’ έβαλαν να δοξάζεις αυτούς που αιώνες τώρα σε αποκαλούν “αναλώσιμο” κι αν σε σκοτώσουν δε διαπράττουν έγκλημα , κι αν σε κλέψουν δεν κάνουν αδίκημα…
Πόσο ευλογημένη μπορεί να είναι η δοξασία αυτού που σε μισεί θανάσιμα?
Με πόση δόση φόβου σε πότισαν ώστε να μην μπορείς να αντιληφθείς και να μην βλέπεις πως σου πήραν τη γη σου…. το χωράφι με τις ευλογημένες ελιές του παππού σου , τα αμπέλια που έτρεχες ανάμεσά τους σαν ήσουν μικρός ….
ΞΥΠΝΑ…. ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!>>

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

 

Η φωνή αυτού που Πρέπει , ξύπνησε μέσα μου έναν Πολεμιστή…. έναν Πολεμιστή από τα παλιά , που ήρθε στο σήμερα για να τελειώσει αυτό που δεν τέλειωσε τότε….
Αυτός που Πρέπει ήταν ξεκάθαρος… “Πολεμιστές θέλω δίπλα μου” είπε…. κι είχε δίκιο… τώρα που κατάλαβες πως είσαι σε πόλεμο , μπορείς να καταλάβεις και ποιοι είναι οι Πολεμιστές και ποιος ο λόγος να υπάρχουν.
Αυτοί θα δώσουν τη μεγάλη Μάχη με τον αιώνιο εχθρό….
<<ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ … ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…. ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗ ΓΝΩΣΗ … ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΧΕΣ … ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ….
ΓΙΑ ΣΠΑΘΙ ΠΑΡΕ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ….
ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ….
ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΝΗΜΗΔΕΣ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ.
ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ….>>
Εμείς είμαστε οι Πολεμιστές αυτού του ανελέητου αγώνα…. Δίπλα σ’ αυτόν που Πρέπει … ούτε πιο πίσω … ούτε πιο μπροστά…
Ομόνοα στο στόχο και στο σκοπό.
Όλοι μαζί σαν σφαίρα πυρός για να προστατέψουμε εσένα και την πατρίδα….
Για να ξηλώσουμε το σκοτεινό τους πέπλο και να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά την ύφανσή του….
Για να δικαιωθούν όσοι άδικα χάθηκαν από τους άσπονδους εχθρούς μας…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΟΙΤΑΜΕ…..


ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
https://alfeiospotamos.gr/?p=32292


ΦΑΕΘΩΝ

ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ


 


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΜΙΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΜΙΩΝ.

ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ  ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ 2012.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕ. ΚΑΙ Ο ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΘΥΣΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ. ΘΕΛΕΙ ΟΣΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;




ΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ 2016 ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΘΙΚΟΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ. ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΑΣΤΟΥΣ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΡΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΙΩΘΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 

ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΑΛΟ Ή' ΚΑΚΟ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ.

ΕΜΕΙΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ.

ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ Η' ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ;

ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;   ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;

ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΟΥ;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ;

ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΕΛΑ ΑΠΟ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.


21/11/2020 - ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ - Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 198 ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ 2007 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 198 ΧΩΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ.


 

THE GLOBAL TRUST OF 198 COUNTRIES OF THE YEAR 2007

GLOBAL TRUST
198 countries have heritage funds which are hidden into trust accounts of every country's domestic banks. They are signed and ratified by all institutions every year as part of the Bretton Woods Agreement for the purpose of recovery, reconstruction and provision of humanitarian relief to all these Member States.
For more information, visit an office of E.SY. Ellinon Syneleysis (Assembly of the Ellenes)
# Global Trusts
WORLD TRUST FUND 2007

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/grafia-e-si/ 


ΠΗΓΗ  https://sikyona.blogspot.com/