5G ! Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ



ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ 5ης ΓΕΝΙΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ 5G ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ e-banking ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ .

ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 5G ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.



Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΙΟΤΣΙΠΑΚΙΑ .
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΠΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 5G.



ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ,ΟΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.



ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ...Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.
                                                                                                     
                                                                                                                           ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ

''1821:ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ-ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 


ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 
ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτή ήταν η πρώτη απάντηση στη λίστα που έδωσε η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου σε συνέντευξη στις 26/1/2021 στο  Inside story.gr  στην ερώτηση ''Ποια είναι τα 10 σημαντικότερα γεγονότα που πρέπει να γνωρίζουμε για την Ελληνική Επανάσταση του 1821;'' 

To πρώτο λοιπόν και σημαντικότερο γεγονός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 σύμφωνα με την ιστορικό-καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι πως οι Έλληνες έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι, πρώτοι επαναστάτησαν οι Σέρβοι εναντίον των οθωμανών το 1804. (??!!!)

Ακριβώς η απάντησή της: 

Νούμερο 1: Οι Έλληνες δεν ήταν οι πρώτοι που επαναστάτησαν ενάντια στους Οθωμανούς

''Η Ελληνική Επανάσταση, που ξεκίνησε το 1821 και τελείωσε το 1830 με την αναγνώριση εθνικού ανεξάρτητου κράτους με το όνομα Ελλάς, είναι η δεύτερη στα Βαλκάνια. Την πρώτη την έκαναν οι Σέρβοι το 1804. Είχαν αρχηγό τους τον Γεώργιο Πέτροβιτς Καραγκεόργεβιτς, τον Καραγιώργη της Σερβίας, τον οποίον τιμούμε με δρόμο στην πρωτεύουσά μας επειδή υπήρξε σημαντική προσωπικότητα που έπαιξε ρόλο και στα ελληνικά πράγματα.''


Κυρία Ευθυμίου, είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ η απάντηση. Πρώτον. Δεν σας ρώτησαν τί έκαναν οι Σέρβοι, σας ρώτησαν για τα 10 σημαντικότερα γεγονότα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Δευτερον: Ποιος ο λόγος να υποβιβάζετε τους Έλληνες και να μειώνετε τα ιστορικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης? Είστε ιστορικός- καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών, ο μισθός σας πληρώνεται απο Έλληνες πολίτες για να αλλοιώνετε την Ελληνική Ιστορία? Να απαντάτε άλλο απο αυτό που σας ρώτησαν και να μας υμνήσετε τί έκαναν οι Σέρβοι? Είστε στην Ελλάδα όχι στη Σερβία. 
Αλλά και στη Σερβία να ήσασταν καθηγήτρια  και κάνατε αυτή την δημόσια δήλωση  θα σας χαρακτήριζαν ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ. 
Ακόμη και την καθεστωτική εγκυκλοπαίδεια wikipedia να ανοίγατε θα διαβάζατε οτι οι Ελληνικές εξεργέσεις και επαναστάσεις είχαν ξεκινήσει το 1457,  μόλις 4 χρόνια μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. 

Ενδεικτικά:
1457 - 1472: ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΜΑΝΗ
1466: ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ 
1479 - 1481: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ  ΜΑΝΗ, ΑΡΓΟΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
1492 - 1496: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΚΤΛ ΚΤΛ

ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ  ΕΔΩ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ:
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Inside Story





ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΠΟΥ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ  ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΘΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.... 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΝ....ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ κυριας Ευθυμίου ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ,  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΥΡΕΩΣ ΠΑΝΤΟΥ! 
ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΑΣ! ΕΔΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ?  ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?   

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΟ: 

ΥΒΡΙΣ -ΑΤΙΣ - ΝΕΜΕΣΙΣ - ΤΙΣΙΣ

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ



ΣΥΝΤΑΞΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΓΜΑ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:








ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

 

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.. ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.. ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!! 

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.  

ΟΠΟΤΕ...;;; "ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ" !!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ, ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ. 

 

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Α ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΑΜΙΤΑ ΣΤΟ WEB TV ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΤΑ... ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...  

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


 ΠΗΓΗ